Generació 70/71, 31 – Generació J91, 45

crònicaQuarta jornada en què s’enfrontaven els del 70/71 contra els J91, en un partit que es van emportar els clars favorits sense haver de suar massa. Tot i això, vam poder veure un primer quart ajustat que finalment van guanyar els J91 per tan sols un punt de diferència. El segon període el van aprofitar els J91 per treure un important avantatge i marxar així al descans amb un 11-21 a favor, gràcies al 3-12 de parcial en aquest quart. La distància amb què es començava la segona part ja va marcar tot el partit, i malgrat que els del 70 van lluitar fins el final, van ser incapaços de remuntar aquests deu punts de diferència però vam poder veure dos últims períodes molt més ajustats. Així, un 7-9 al tercer quart i un 13-15 a l’últim, van deixar un marcador global de 31-45 pel del 91 que s’emporten la seva segona victòria!