Generació 82, 44 – Generació 77/78, 32

crònicaAbans de començar es va fer un minut per recordar l’ex-jugadora del club Txell Soler. Tots dos equips van arribar amb pocs jugadors, cinc per part dels del 82 i sis pels del 77/78. Vam poder presenciar una primera part sorprenentment igualada: així, el primer quart va acabar amb empat a 8. El segon quart, també molt ajustat, va acabar decantant-se pels del 77/78, que van saber aprofitar el baix encert dels rivals. El descans va servir als del 82 per agafar forces i pujar la intensitat defensiva, generant moltes pilotes perdudes que van saber aprofitar en ràpids contraatacs. Al final del període el parcial va ser d’un contundent 22-3, que posava els del 82 disset punt a dalt. Amb el partit ja pràcticament tancat, els del 82 es van relaxar a l’últim quart i els del 77/78 van poder maquillar una mica el resultat final, que va ser de 44-32. El pròxim partit ja toca després de les vacances, que poden aprofitar els equips per carregar les piles!