Generació J91, 44 – Generació 82, 54

crònicaPrimer partit després de les festes nadalenques que enfrontava als del 91 contra la generació del 82. Tot i venir amb només cinc jugadors, els del 82 van començar amb empenta i un parcial de 3-9, però que els del 91 van saber maquillar abans d’acabar el quart (9-12). Al segon quart, els J91 van ser superiors i van arribar a ficar-se dos punts per sobre, però una bona ratxa des del perímetre per part dels del 82 els va tornar a posar per davant, marxant així al descans amb un 20-29 al marcador.  La segona part va seguir la mateixa dinàmica que la primera. Tot i que per moments semblava que els del 91 s’apropaven, sempre es deixaven anar i els del 82 tornaven a agafar distància. D’aquesta manera, el tercer quart va acabar amb un parcial de 9-12 i finalment els del 82 es van emportar el partit per deu punts, marcador global de 44-54.

Afin de procurer un style conforme à celle de la nouvelle mariée, il faudrait aussi choisir une robe demoiselle d’honneur bustier 2017. Notre sélection de robe demoiselle d’honneur bustier sont conçue selon Robe Demoiselle D’honneur Bustier2017

.