Dinos Nocilla, 28 – Generació 70/71, 30

crònicaEl partit de divendres es presentava molt igualat, ja que els 2 equips arribaven amb una sola victòria, i ho va ser, tal com reflecteix el resultat final. Va ser un partit amb 3 fases clarament diferenciades. Els 2 primers quarts van ser de clar domini dels del 70, que van moure molt bé la pilota davant la defensa zonal plantejada pels dinos i a més a més van controlar bastant el rebot ofensiu. Això els va permetre acabar el primer quart 7-10 per davant i aconseguir un parcial de 10-1 al segon periode que deixava el partit gairebé vist per a sentència. Durant el 3r quart i els set primers minuts de l’últim periode va haver-hi un intercanvi de cistelles que va deixar el partit 8 a dalt pels del 70-71 a falta de 3 minuts i 35 segons per jugar-se. Llavors, va debutar, amb 13 anys i 4 mesos, Jan Mor, fill d’Ignasi Mor, i va revolucionar el partit. En aquests 3 minuts i mig, els Dinos van intentar arreglar el desastre de partit que estaven fent i es van posar a 1 (28-29) a falta de 1:36, però no van saber aprofitar els errors dels del 70-71 des del tir lliure per a donar la volta al marcador. El resultat final: 28-30 pels del 70, que s’aferren a la 3a plaça.