Generació 77/78, 33 – Dinos Nocilla, 43

crònicaEl partit de divendres a la nit va ser un partit a ratxes. Va haver-hi moments de molta anotació per part de tots dos equips combinats amb llargues estones on cap dels dos equips era capaç d’anotar. De fet, els 9 primers minuts del primer quart van acabar amb un 2-4 a favor dels Dinos. El periode, però, va acabar 7-9 després d’un últim minut de bojos. Al segon quart els Dinos van continuar eixamplant la diferència fins a posar-se 7 punts per davant al descans. A la represa, però, els del 77/78 van saber aprofitar la seva superioritat física sota les 2 cistelles, controlant bé el rebot defensiu i jugant un bàsquet molt més físic en atac. Això els va permetre encadenar un pacial de 9-0 que els va servir per a empatar el partit (27-27, min. 27). Llavors, però, Pere Luna va trobar la creueta, i, amb 2 tirs en 2 atacs consecutius, va tornar a allunyar els Dinos a 4 punts, i, al final del quart, a 7 amb un triple. A l’últim quart, els del 77/78 no van poder mantenir el ritme que els havia portat a remuntar, van cometre moltes més errades que durant la resta del partit i van veure com els Dinos (que tampoc van estar gaire encertats a l’últim periode) s’emportaven el parcial amb un escuet 4-7, i conseqüentment el matx per un marcador de 33-43 que no reflexa la igualtat del partit.