Escrit de comiat

logo_cbipsiBenvolgut soci

Benvolguda sòcia,

El motiu d’aquest escrit és el d’informar-te que des d’avui deixem de ser Junta Directiva del CB IPSI i a partir d’ara la nova Junta estarà formada pels Srs. Xavier Sánchez (President); Pol Teruel (Secretari) i Saül Sanz (Tresorer) i en conseqüència us haureu de dirigir a ells en cas de necessitar-ho.

Han estat 14 anys durant els quals hem tingut alegries i tristors però en qualsevol cas han estat uns intensos 14 anys al capdavant del Club. En el moment de la nostra sortida creiem que deixem un Club amb unes estructures social, econòmica i esportiva ben definides i sanejades que sens dubte facilitaran la tasca de la Junta entrant.

Us agraïm la vostra col·laboració al llarg de tots aquests anys i us demanem que doneu a la nova Junta el mateix suport que ens heu donat a nosaltres durant tots aquests anys.

Ben cordialment.

La Junta Directiva sortint