Generació 70/71, 31 – Generació J91, 43

crònicaEl partit de divendres va començar amb dos parcials, un de cada equip, que feia preveure un partit entretingut. El primer, un 6-0 dels del 70/71, que van tenir un primer quart molt bo i després es van desinflar. La resposta dels del 91, un 7-0 tot aconseguit des de l’atac estàtic. Després d’aquests dos parcials per obrir el partit, els del 70/71 es van endur el primer quart (10-9) amb el seu joc lent en atac i un molt bon balanç defensiu que no va deixar que els del 91 treguessin ni un sol contraatac en el primer quart. Al segon quart, però, el cansament es va començar a notar, i els del 91, que tot i que només eren 5 estan millor en forma que els del 70/71, van començar a córrer i van pujar la intensitat defensiva, cosa que els va permetre treure un parcial de 16-7 en el segon quart per arribar al descans amb un 25-17 a favor. A la 2a part, més del mateix. Els del 70/71 van pagar els seus baixos percentatges de llançament i els errors en les passades, que permetien que els jotes correguessin amb facilitat al contraatac, si bé també perdien moltes pilotes . El parcial del 3r quart, 7-4 pels del 91, és un clar reflex dels errors comesos per tots dos equips. A l’últim quart, el partit va baixar molt de ritme, amb els del 91 mantenint una renda propera sempre als 10 punts i els del 70/71 jugant a remolc intentant eixugar la diferència. Al final, 43-31 pels del 91.