Generació 77/78, 42 – Generació 82, 73

crònicaEl partit de divendres a la nit va començar molt igualat, amb els del 77/78 defensant molt bé i aprofitant les seves oportunitats en atac. Això, però, només va durar 9 minuts (12-14 pels del 82). Els del 82, que veien com un rival en teoria assequible estava a només 2 punts a les acaballes del 1r quart, van prémer l’accelerador i amb 5 punts en els últims segons, van tancar el marcador amb un 12-19 favorable. Al segon quart, un parcial de 10-0 dels del 82 va trencar el partit. Al descans, 40-20 pels del 82. El tercer quart va tornar a ser més igualat i els del 77/78 van utilitzar una mica millor la seva superioritat física a prop de l’anella. Tot i així, els seus nombrosos errors en atac feien que no poguessin disposar de moltes oportunitats de jugar prop del cèrcol i que perdessin moltes pilotes al mig camp. Els del 82 també es van endur aquest parcial, però per un ajustat 8-12. A l’últim quart, més domini dels del 82, que van tornar a aconseguir un parcial de 10-0 per anar-se’n de 30. Al final del partit, 42-73 pels del 82.

 

Balklänningarkommer att göra dig ögonen ljusa, unika cross-bröstskada stealth design med ett brett bälte av uppfinningsrikedom , inte bara förbättra bröstet linje, men brudens smal midja perfekt show, transparent vit gasbinda byxor, lager stack, utan minsta känsla av tjock,