Generació 70/71, 43 – Dinos Nocilla, 31

crònicaEl partit de divendres a la nit va servir per decidir el tercer lloc de la classificació. Els Dinos, amb moltes baixes, van tirar de cantera (Jan Mor, Marc Alzamora i Gerard Busquets) per a fer front als del 70/71. El partit va començar amb problemes per anotar per a tots dos equips, que no aconseguien veure cistella amb continuïtat. En aquesta situació, els del 70, amb molta més presència interior (tenien 4 interiors per a només 2 dels Dinos), es van fer un fart d’agafar rebots en atac i de tenir 2es i 3es oportunitats. Tot i així, només van anotar 10 punts al 1r periode (10-4 pels del 70). El 2n quart va ser molt més igualat, si bé es va repetir la tònica del primer. Pocs punts, molts rebots ofensius (en aquest quart per part de tos 2 equips), i un joc lent, com agrada als 2 equips. El quart, però, el van guanyar els Dinos, que retallaven distàncies (8-7 al quart, 12-17 al descans). A la represa, però, els Dinos van tenir una pájara. No els sortia res en atac, i, tot i trobar bones situacions de llançament, no entrava res. En aquell quart, només van anotar 3 punts de l’Enric Alzamora. Els del 70/71, en canvi, anaven fent, tampoc sense anotar molt però si que aconseguien algunes situacions fàcils que els van permetre obrir una escletxa en el marcador i marxar en el marcador fins a uns 12 punts de diferència que semblaven insalvables (27-15 al final del 3r). A l’últim quart, amb molts minuts per als “júniors” dels Dinos, que apunten maneres, el partit va pujar una mica d’intensitat, i molt en anotació, amb els dos equips anotant 16 punts cadascun. Al final, victòria i 3r lloc per als del 70/71 (43-31).