IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº17

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Victòria valuosíssima l’aconseguida dissabte a la tarda a Provença. El partit va començar de cara, amb un 6-0 a favor que va servir per a cimentar un molt bon parcial de  18-6 en els primers set minuts i mig. A partir d’aquí, dos minuts i mig on els de Fernando Gordo i Alberto Domínguez es van quedar sense anotar. En aquests minuts, però, l’AESE només va ser capaç d’anotar 2 punts i el període inicial va acabar 18-8. El segon quart va començar com va acabar el primer, gairebé sense punts. De fet, després de 4 minuts de joc, el marcador era de 20-11. A partir d’aquí, intercanvi de cistelles gairebé continu fins al descans, al qual s’arribava amb un marcador de 33-24 a favor nostre. Després del descans va arribar la revifada dels de l’Hospitalet, propiciada per una defensa molt més intensa i el treball dels seus exteriors en atac. Els visitants es van posar per davant (35-37) al minut 7 del quart, avantatge que van mantenir al final del quart (39-41). A l’últim quart, una molt bona defensa dels nostres i la inspiració en atac del nostre llangardaix de la setmana, que va fer 10 punts a l’últim quart, tants com tot l’equip visitant. Al final, victòria per 55-51 que ens serveix per a tancar la primera volta amb bones sensacions. La setmana que ve rebem el Ploms-Salle Reus, un dels equips més en forma de la competició, diumenge a les 12:00 a Provença. Us hi esperem!

CB IPSI Otto Sylt  -  AESE “A”          55  -  51

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Derrota del Senior A Femení en el desplaçament a Sant Cugat. Malgrat el resultat desfavorable, l’equip dirigit per Rafa San José i Alberto Maniega va deixar bones sensacions. El primer quart va ser de tempteig i cap dels dos equips va ser capaç de marcar diferències. Al segon quart, les locals van començar a marcar diferències gràcies al rebot ofensiu. A les nostres, per contra, els costava trobar situacions fàcils i marxàvem al descans amb un -11 al marcador. A la represa, les constants faltes portaven contínuament les locals a la línia de personal. De fet, 7 dels 11 punts del Sant Cugat al 3r quart van venir des de la línia de personal. Tot i així, arribàvem a l’últim quart amb només 7 punts de desavantatge. Al minut quatre del quart ens posàvem a 2 punts, però mai vam poder donar la volta al marcador i les locals van saber mantenir-se per davant fins al final del partit. La propera jornada rebem dissabte, a les 19:15, l’AE Sant Andreu Natzaret, que va 5è empatat amb el 2n amb un registre de 9-5. Sort!

UE Sant Cugat “1″  -  CB IPSI Otto Sylt          57  -  51

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Els nois de l’Elio Martínez i Gerard Querol van tancar la primera volta amb una victòria contundent a Provença contra un rival (UE Horta “B”) que tot i la diferència final, ens va posar les coses difícils a la primera part. I és que els visitants es van aprofitar del nostre fluix començament de partit i de la seva superioritat en el rebot per avançar-se en el marcador (14-18 al final del primer quart). Els d’Horta es mostraven més intensos i estaven més ficats en el partit. D’aquesta manera aconseguien arribar al descans amb un 27-29 favorable. A la segona part les tornes van canviar de totes totes. Vam prémer l’accelerador millorant en defensa i augmentant el ritme de partit. Amb aquest canvi d’escenari, els visitants es van veure desbordats i encaixaven un parcial de 50-20 a la segona meitat que deixava vist per a sentència el partit. El SBM deixa enrere una primera volta de fàbula, la millor de la nostra història a Tercera Catalana, i consolida la segona posició amb un balanç magnífic de 12-3.  

CB IPSI Otto Sylt  -  UE d’Horta “B”          77  -  49

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Victòria del Senior B Femení que, si bé no va ser brillant, serveix per afiançar la segona plaça i tancar una molt bona primera volta. Les nostres van començar molt espesses i no acabaven de trobar el ritme per poder treure bons contraatacs i les locals ho aprofitaven per mantenir-se dintre del partit. A més a més, la falta d’efectivitat d’ambdós equips feia que el resultat al descans fós un escarransit 12-18. Al tercer quart la tònica es mantenia, però eren les locals les qui tallaven les sortides de contraatac amb faltes contínues, però no aconseguíem marxar degut als baixos percentatges de tir. A l’últim quart, però, les d’Alberto Maniega van trobar el ritme i van trencar el partit amb un 4-19 de parcial que va servir per a segellar la victòria. La propera jornada, partit a la pista del CB Sant Antoni – Poble Sec, diumenge a les 6. 

CB Ramon Llull “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          23  -  47

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Molt bon partit del SCM que va aconseguir el repte de 4 victòries consecutives que s’havien marcat. La victòria es va començar a gestar des del primer quart, on els de Carles Boada van destacar per la seva intensitat i el seu encert exterior. El periode va acabar amb un marcador de 4-22. Al segon i al tercer quart, alternatives defensives dels locals van fer que el ritme anotador dels nostres baixés i que el Ramon Llull s’arribés a posar a 12 punts. A l’últim quart, però, els nostres van recuperar les bones sensacions de l’inici i van aconseguir un 5-22 que deixava la diferència en 33 punts a favor. El Senior C Masculí és 5è del seu grup després d’acabar la primera volta amb un balanç espectacular de 9-4 . Sort a la 2a!

CB Ramon Llull Vermell  -  CB IPSI Otto Sylt          37  -  70

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Canovelles BC          46  -  47

 

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Argentona “A”          63  -  45

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  Bàsquet Sant Boi          31  -  58

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Vila de Montornès          43  -  45

 

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Albert Sulleva (SAM)

17 punts, 10 rebots i 4 assistències

Abolutament clau va ser l’actuació de Mr. Sulleva en la victòria del nostre sènior “A” masculí. Aquest aler barceloní que suma la seva segona temporada al nostre club va ser capaç d’anotar 10 punts a l’últim quart, quan la pilota més cremava i anotar esdevenia clau. A més va arrodonir la seva estadística amb 2 triples i 23 de valoració. Grande Sulli!

 

PRÒXIMS PARTITS

(23-24 GENER)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  Ploms Salle Reus “A” (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  AE Sant Andreu Natzaret “A” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -   SESE “B” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB Sant Antoni-Poble Sec “B”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 18:00).
  • SOTS-25Lima Horta Bàsquet  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • SOTS-21 FEM: AE Sant Andreu Natzaret  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Lluïsos de Gràcia “B” (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  BAM “B” (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: UE Gaudí “C”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:30).

 

I els nostres col·laboradors:

 

CBIPSI

 

IPSIONITZA’T!