IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº28

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

La visita del segon classificat a Provença no la vam poder transformar en victòria tot i el nostre esforç i una gran primera meitat en què vam posar en dificultats als visitants. Un primer quart de gran encert dels nostres amb un joc fluid ens va permetre anotar 25 punts en els primers 10 minuts i comandar el marcador. Després, el ritme d’anotació va baixar i amb una gran actitud defensiva vam deixar als del Clot en només 9 punts en el segon període i arribar al descans amb un 39-31 favorable. Però a la represa, tot va canviar. Un parcial de 5-31 pel CB Grup Barna va capgirar l’electrònic i ens va deixar el partit molt difícil. Un últim quart d’intercanvi de cistelles va deixar el marcador final en aquest 63-83 massa ampli pels mèrits que vam fer. Així doncs, a falta de 5 jornades per acabar la lliga regular ens trobem a 3 victòries d’eludir el descens directe i tot i que està molt difícil, ho donarem tot fins al final.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Grup Barna “A”         63  -  83

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Victòria inesperada i molt necessària en la visita del Sènior A Femení a Girona. Des de bon començament, l’equip va demostrar estar molt ficat al partit i, amb un 100% d’encert des del triple al primer quart (4 llançaments), les de Rafa San José i Alberto Maniega aconseguien 9 punts de renda. Al segon quart, les locals van començar a mostrar-se més resolutives de cara a cistella, però les  nostres eren capaces de contrarrestar l’empenta local amb bones combinacions entre exteriors i interiors, i al descans guanyàvem de 4. Després del pas per vestidors es va repetir la tònica de l’inici del partit. Molt encert exterior per part nostra i l’equip local que no podia mantenir el nostre ritme anotador, cosa que ens permetia tornar als 9 punts de diferència al final del quart. A l’últim quart, les locals van intentar remuntar a base de triples, però el nostre encert des del tir lliure ens va permetre mantenir-nos per davant fins al final del partit. Un triomf que ens dóna oxígen i molta moral per afrontar un final de temporada en què ens jugarem la permanència en els pròxims enfrontaments. Per exemple aquest dissabte a Provença a les 19:15 en un partit clau contra CB Grup Barna “B” (rival directe). No hi falteu!

GEiEG “B”  -  CB IPSI Otto Sylt          63  -  69

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Grandiosa victòria amb remuntada inclosa contra un UE Gaudí que tot i tenir-nos molt ben estudiats i de portar la iniciativa en molts trams del partit no va poder amb la nostra empenta final en l’últim quart. Després d’un primer període equilibrat en que va acabar amb un 18-18, els visitants gràcies al seu encert exterior (6 triples a la primera meitat) van obrir les primeres escletxes en el marcador (33-39 al descans). Els marges es van mantenir fins a arribar a l’últim quart on uns 10 minuts espectaculars dels nostres van capgirar el marcador i fer-nos amb una victòria molt treballada i vital per seguir mantenint el segon lloc a la classificació i, després de l’ensopegada del líder d’aquesta setmana, mantenir l’esperança de poder lluitar pel liderat fins a l’última jornada. La setmana que ve visitem els cuers amb la intenció de no refiar-nos del rival, de jugar concentrats i fer-nos amb una nova victòria. 

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí          71  -  65

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

CB IPSI Otto Sylt (DESCANS)

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Victòria molt clara del nostre Sènior C Masculí en la visita al CB Gassó. Els de Ripollet, que estan a la part baixa de la taula, tenien moltes baixes i presentaven bastants jugadors de categories inferiors. Des del primer parcial del partit, de 2-12, ja es va veure que els locals no competirien pel partit, i les diferències només van fer que augmentar. El 20-40 al descans indicava que el partit estava sentenciat. Al final del tercer quart, el marcador mostrava un claríssim 31-67, i el resultat final va ser de 43-90. Aquest boníssim resultat dels de Carles Boada, juntament amb la derrota del CB Guinardó, torna a obrir la lluita per la quarta plaça, que ocupen els d’Horta-Guinardó amb una victòria d’avantatge , però amb un calendari molt més desfavorable que el nostre ja que han de jugar contra els 3 primers classificats. La setmana que ve rebem el CB Trèvol, equip que encara no coneix la victòria, a casa, diumenge a les 12.

CB Gassó  -  CB IPSI Otto Sylt          43  -  90

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

Càmping Bianya Roser  -  CB IPSI Otto Sylt          46  -  35

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  Aracena-AEC Collblanc “B”          64  -  45

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB Santfeliuenc Blau  -  CB IPSI Otto Sylt          52  -  44

CB IPSI Otto Sylt  -  CB CIC          28  -  49

 

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Gaudí “C”          43  -  56

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Jan Teruel (SBM)

27 punts (5 triples a la segona part)

Home clau en la victòria del nostre sènior “B” dissabte passat. El partit s’havia posat difícil, arribant a l’últim quart amb 6 punts de desavantatge. El Jan es va posar l’equip a l’esquena quan l’equip estava patint i en els moments més calents va fer una passa endavant sent capaç d’anotar 4 triples en l’últim quart, prendre bones decisions ofensives sense pilota, ajudar en el rebot gràcies a la seva envergadura… L’evolució del Jan no s’atura i, una vegada més… #jangardaix

PRÒXIMS PARTITS

(9-10 ABRIL)

  • SÈNIOR “A” MASCàmping Bianya Roser “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:15).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  CB Grup Barna “B” (Ds 19:15).
  • SÈNIOR “B” MASCB Masquefa  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  ASME (Dg 10:30).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  CB Trèvol (Dg 12:00).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  UE Claret (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: E. Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 16:00).
  • JÚNIOR “B” MAS: Bàsquet Nou Barris  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 17:30).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt (DESCANS).

 

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!