IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº29

 

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Derrota un xic àmplia dels nostres tenint en compte els mèrits desplegats a la pista de tots dos equips. Els locals van anar per davant en el marcador durant els 40 minuts arribant al descans amb un 37-26 pels de Fort Pienc. Els nostres van ser capaços de reduir les diferències fins a situar-se a 6 punts en alguns trams de la segona part però sense poder incomodar de veritat les aspiracions de victòria del Roser. L’últim quart veient que no podíem arribar a donar-li la volta al marcador, els locals ho van aprofitar per eixamplar les diferències fins a situar el marcador final amb aquest 76-59 (màxima en tot el partit) que no fa justícia del tot al que es va veure a l’Estació del Nord. Amb la derrota pràcticament ens acomiadem de Copa Catalunya en la nostra primera participació a la categoria. Només una carambola amb molts factors en joc (triple empat final amb SAFA i Ciutat Vella i remuntant l’average amb aquests dos equips) faria impossible eludir el descens directe. Tot i la complicació de l’empresa, el que sí tenim clar és que volem sortir a lluitar els 4 partits que queden i a gaudir d’una categoria tant exigent com és la Copa Catalunya.

Camping Bianya Roser “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          76  -  59

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Victòria merescuda i de vital importància davant un rival directe per la permanència. A més de la victòria, la tarda de dissabte passat va ser una festa del bàsquet femení. Les més petites de la casa, el premini, van venir a animar el nostre primer equip femení i a fer un partit d’exhibició a la mitja part del partit del sènior. Gràcies noies pel vostre suport incondicional! Aquesta victòria també és vostra! Pel que fa al partit, el Grup Barna “B” es va trobar amb un Senior A que va sortir molt concentrat des del començament, amb les exteriors marcant el ritme del partit amb cistelles ràpides i aconseguint un 7-0 d’inici que ens permetia anar per davant durant tot el primer període. Al segon quart, les del Clot encara no entraven al partit i les de Rafa San José i Alberto Maniega ho aprofitaven per marxar al descans amb 12 punts de renda (30-18). A la segona part, però, les visitants van reaccionar. Tot i la reacció, però, les nostres van saber parar els cops i mantenir les diferències al final del quart. A l’últim quart, les nostres van saber aguantar els intents de les visitants de capgirar el marcador i endur-se una victòria vital per a les nostres aspiracions. La propera jornada visitem el CB Roser, diumenge a les 11.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Grup Barna “B”          62  -  54

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Els nois d’Elio Martínez i Gerard Querol van sumar una victòria més en aquest cas en el seu desplaçament a Masquefa. Els locals, que ocupen l’últim lloc de la classificació no van poder oposar massa resistència. Així, ja tancàvem el primer quart amb un 8-22 favorable i al descans hi arribàbem amb un 23-37. Els nostres van fer valer la seva superioritat sobretot en l’aspecte rebotejador per tenir infinitat de segones opcions i anar eixamplant les diferències fins a situar-se 30 punts amunt. A falta de 4 jornades per l’acabament de la fase regular la nostra situació a la classificació és privilegiada. Som segons a només una victòria de diferència dels líders (Claret) i a dos dels tercers (La Salle Bonanova). A més, després d’aquesta jornada ens hem assegurat matemàticament i com a mínim el tercer lloc. Tot i les importants baixes d’aquest tram final de temporada (Pau Secall, Pol Jiménez i Albert Penin) l’equip ha estat capaç d’aguantar la pressió (amb l’ajuda de jugadors del sènior “C” i del nou fitxatge Oriol Capsada) i consolidar la millor temporada de la nostra història del sènior “B” amb opcions reals d’aconseguir l’ascens a Segona Catalana, categoria que el nostre filial mai ha disputat. A rematar la feina nois!

CB Masquefa  -  CB IPSI Otto Sylt          42  -  73

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Victòria del Senior B Femení després de dues derrotes. L’ASME, que a priori era un rival assequible, no va posar les coses fàcils a les d’Alberto Maniega. Al primer quart,el nostre joc interior aconseguia anotar fàcilment, però errades en defensa feien que les de Sant Martí es mantinguessin en el partit. Al segon quart la nostra defensa va millorar i això es va notar en una millora del control del rebot defensiu i un augment dels contraatacs que ens va portar al descans amb un marcador favorable de 27-18. A la represa, les visitants tornaven a aprofitar errades en defensa per no desaparèixer del partit, però a l’últim quart si que vam obrir una escletxa en el marcador aprofitant el cansament de les rivals amb la nostra pressió. La propera jornada el Senior B Femení visita la pista de Maristes Sants-Les Corts, on defensarem la 4a plaça.

CB IPSI Otto Sylt  -  ASME         61  -  42

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Victòria del SCM davant el cuer del grup i que ens permet guanyar una posició a la classificació. Malgrat ens va costar entrar en el partit (6-7 al minut 5), un parcial de 29-2 a favor va decidir el matx. Després d’això, els de Carles Boada van seguir ampliant la diferència fins als 45 punts finals (81-36). Aquesta victòria, combinada amb la derrota de Guinardó, col·loca l’equip en 4a posició i depenent de si mateix per a conservar-la. Aquesta setmana el SCM visita el CB Viladecans, diumenge 17 a les 12:30 amb ganes de seguir creixent en el joc i de consolidar una altra gran temporada del sènior “C”.

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Trèvol          81  -  36

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  UE Claret          43  -  40

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

 

E. Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia  -  CB IPSI Otto Sylt   (AJORNAT 30/4/2016)

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

Bàsquet Nou Barris  -  CB IPSI Otto Sylt          35  -  41

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt (Descans)

 LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Laura González (SAF)

16 punts (5/5 en T1) i 4 recuperacions

El concurs d’aquesta jove base que cumpleix la seva primera temporada com a jugadora del CB IPSI va resultar essencial perquè el nostre sènior “A” femení es fes amb la victòria en un dels duels més importants de la temporada. En una demostració de talent i caràcter i quan l’equip rival més apretava a l’últim quart, va aparèixer la Laura aconseguint diverses cistelles consecutives espectaculars des de la llarga distància i tallant en sec la reacció de les visitants. Felicitats Laura!

PRÒXIMS PARTITS

(16-17 ABRIL)

  • SÈNIOR “A” MASCB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Claror “A” (Dg 12:00).
  • SÈNIOR “A” FEMCamping Bianya Roser “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 11:00).
  • SÈNIOR “B” MASCB IPSI Otto Sylt  -  CB Pedagògium “A” (Ds 17:30).
  • SÈNIOR “B” FEM: CE Maristes Sants-Les Corts  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:30).
  • SOTS-25CB Viladecans-Sant Gabriel  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:30).
  • SOTS-21 FEM: Bàsquet CEISSA  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:15).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  Joventut Les Corts “A” (Ds 19:15).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CE Valldemia (Dg 10:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sagrat Cor Diputació (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: BIM  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 17:00).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!