IPSIONITZA’T! 2015-16 Nº30

SÈNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Fernando Gordo i Alberto Domínguez

Copa Catalunya

Desfeta a la pròrroga dels nois de Fernando Gordo i Alberto Domínguez que ens deixa sense opcions matemàtiques de permanència a Copa Catalunya. Abans del partit, només un autèntic miracle i una combinació de caramboles ens hagués permès seguir sommiant. Però no va ser així. Els visitants, ja de bon inici van agafar la iniciativa en el marcador, situant-se 11-22 al finalitzar el primer quart. A partir d’aquell moment va començar la nostra remuntada paulatina, guanyant els 3 següents quarts fins a arribar a empatar al final dels 40 minuts a 67. El temps extra va tenir clar color del Claror on amb un parcial de 4-14 amb gran encert des dels 6,75 (van acabar anotant 10 triples al llarg de tot el partit) va acabar imposant-se amb justícia. Amb aquesta derrota i a falta de 3 jornades per a la finalització de la competició, el nostre sènior “A” diu adéu a Copa Catalunya en la seva primera temporada a la categoria. Una categoria de gran exigència física i tècnica en què, no en tingueu cap dubte, hi tornarem amb més força. Des d’aquestes línies volem mostrar tot el nostre suport a la plantilla (staff i jugadors) per la feina realitzada. I encara queden 3 partits per gaudir de la categoria i rascar alguna victòria més. Fins al final!

CB IPSI Otto Sylt  -  SAFA Claror “A”          71  -  81

SÈNIOR “A” FEMENÍ

Entrenadors: Rafa San José,  Alberto Maniega i Jordi Casado

Primera Catalana

Derrota a la visita a la pista del CB Roser. Vam començar el partit molt bé, amb una defensa zonal que va complicar molt l’atac de les locals i amb contraatacs que ens ajudaven a mantenir el marcador equilibrat. Al següent quart, la defensa seguia sent bona però errors relativament senzills en atac no ens permetien manar al marcador al descans, al qual s’arribava 29-25. Un mal inici de tercer quart de les de Rafa San José i Alberto Maniega va permetre que les locals s’escapessin de 12 al final del quart. Les nostres només van poder anotar 5 punts, tots des del tir lliure, en tot el quart, fet que ens va acabar condemnant. A l’últim  quart, un intercanvi de cistelles que no ens beneficiava va acabar de certificar la derrota en una pista molt complicada. Aquesta setmana, rebem el CB Olot, diumenge a les 17:30 a Provença en un partit clau davant un equip que arriba amb una victòria menys que nosaltres.

Camping Bianya Roser “A”  -  CB IPSI Otto Sylt          53  -  40

SÈNIOR “B” MASCULÍ

Entrenadors: Elio Martínez i Gerard Querol

Tercera Catalana

Com va costar fer-nos amb la victòria! El partit contra el CB Pedagògium va estar marcat per la igualtat durant els 40 minuts. De fet els primers avantatges van ser pels graciencs demostrant que poden plantar cara a qualsevol rival de la categoria (3-8, 5-10). Al descans hi arribàvem amb marge mínim 42-41 i amb tot per decidir. La mateixa tònica es va repetir fins al minut 35. En aquell moment l’electrònic reflectia un empat a 69, però un parcial final de 11-3 favorable als nois d’Elio Martínez i Gerard Querol va sentenciar el partit i ens va permetre sumar la 22a. victòria de la temporada i empatar amb els líders UE Claret. El primer lloc encara és possible! Queden 3 finals per acabar la lliga regular i una relliscada dels llops combinada amb un triplet de victòries dels nostres ens permetria acabar la competició en primera posició i, apart de l’històric ascens a Segona Catalana del nostre sènior “B”, podríem lluitar pel Campionat de Catalunya de la categoria. A rematar la feina nois!

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Pedagògium “A”          80  -  72

SÈNIOR “B” FEMENÍ

Entrenador: Alberto Maniega

Tercera “A” Catalana

Derrota del Sènior B Femení davant un Maristes Sants-Les Corts que va posar molt més caràcter i duresa en el joc. Des del començament, les locals es van mostrar molt més intenses, van començar a manar des dels primers compassos del partit amb un joc incisiu i es van endur el parcial per 20-12. Al segon quart, predomini de les defenses i molt poca anotació, però les de Sants ampliaven una mica la distància fins al 27-17 amb el qual s’arribava al descans. A la segona part, tres triples de les locals les allunyaven en el marcador, però una bona reacció de les d’Alberto Maniega les tornava a posar a 12 punts al final del quart. L’últim quart només va servir per a que les locals mantinguessin les distàncies. La setmana que ve rebem el CB Ramon Llull diumenge a les 12.

CE Maristes Sants-Les Corts  -  CB IPSI Otto Sylt          55  -  44

 

SÈNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Carles Boada

Sots-25

Victòria del SCM a la visita a Viladecans. Els locals no van poder resistir l’inici dels de Carles Boada, que amb un bon parcial inicial van trencar el partit. A partir d’aquí, i en la línia habitual dels últims partits, la diferència no va fer més que créixer fins als 30 punts del final del partit, gràcies en bona part al nostre joc ofensiu contra la defensa zonal plantejada pels de Viladecans. Un cop més, cal remarcar la bona actuació del grup, amb 5 jugadors anotant entre 10 i 14 punts, i demostrant que és un equip jove i que pot créixer molt. Aquesta victòria ens serveix per seguir a la 4a posició, que ocupem gràcies al basket-average favorable amb el CB Guinardó. Aquesta setmana rebem el CB Ramon Llull per tancar la temporada. Serà dissabte a les 19:30.

CB Viladecans-Sant Gabriel  -  CB IPSI Otto Sylt          42  -  72

SOTS-21 FEMENÍ

Entrenadores: Anna Escuín i Alba Garcia

Nivell “A”

Bàsquet CEISSA  -  CB IPSI Otto Sylt          48  -  42

JÚNIOR “A” MASCULÍ

Entrenadors: Gerard Querol i Albert Iruela

Nivell “A”

CB IPSI Otto Sylt  -  CE Valldemia          66  -  69

CB IPSI Otto Sylt  -  Joventut Les Corts “A”          75  -  43

JÚNIOR “B” MASCULÍ

Entrenador: Joan Sigüenza i Albert Galera

Nivell “B”

CB IPSI Otto Sylt  -  CB Sagrat Cor Diputació          52  -  43

JÚNIOR “C” MASCULÍ

Entrenador: Sergi Beatove

Nivell “C”

CB IPSI Otto Sylt  -  BIM         59  -  57

LLANGARDAIX DE LA SETMANA

El llangardaix de la setmana és…

Pol Parisi (SBM)

17 punts i 11 rebots

Gran temporada d’aquest SF, evidenciant el creixement constant en el seu joc. Es tracta d’un jugador format a la casa, nascut el 1996 i que combina potència física i qualitat a parts iguals. La seva jugada predilecta és, en atac posicional, guanyar la línia de fons amb una primera passa espectacular per acabar-la esmaixant a dues mans. Dissabte passat no només va ajudar a l’equip ofensivament sinó que es va multiplicar en tasques defensives, rebotejant i emparellant-se amb l’estrella rival. El seu repte és convertir-se en el millor jugador que pot arribar a ser. Congrats Polpa!

PRÒXIMS PARTITS

(23-24 ABRIL)

  • SÈNIOR “A” MASCeltic Bàsquet Molins “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:15).
  • SÈNIOR “A” FEMCB IPSI Otto Sylt  -  CB Olot “A” (Dg 19:00).
  • SÈNIOR “B” MASCB Borges Garrigues “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 19:00).
  • SÈNIOR “B” FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ramon Llull “B” (Dg 12:00).
  • SOTS-25CB IPSI Otto Sylt  -  CB Ramon Llull Vermell (Ds 19:30).
  • SOTS-21 FEM: CB IPSI Otto Sylt  -  Càmping Bianya Roser (Dg 9:00).
  • JÚNIOR “A” MAS: CB Argentona “A”  -  CB IPSI Otto Sylt (Ds 12:30).
  • JÚNIOR “B” MAS: Bàsquet Sant Boi  -  CB IPSI Otto Sylt (Dg 12:00).
  • JÚNIOR “C” MAS: CB IPSI Otto Sylt  -  CE La Marina Vermell (Dg 10:30).

I els nostres col·laboradors:

CBIPSI

IPSIONITZA’T!